Kanarinci

Halilhodžić: Igrači me slušaju, zato i pobjeđujemo

U posljednje četiri utakmice, računajući prvenstvo i Kup ostvario je Nantes četiri pobjede, uz 14 postignutih golova.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2018. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak nije izgledao dobro, protiv Bordeauxa Nantes nije imao šanse. Ali u vrlo kratkom vremenu proslavljeni trener, igračka legenda ovog kluba Vahid Halilhodžić je uspio posložiti stvari.

U posljednje četiri utakmice, računajući prvenstvo i Kup ostvario je Nantes četiri pobjede, uz 14 postignutih golova. Tri prvenstvene su imale posebnu težinu, s obzirom na položaj na ljestvici.

U posljednjem dvoboju na Stade de la Beaujoireu, stradao je Guingamp 5:0. 

"Iskren da budem nisam očekivao ovako visoko pobjedu. Igrači su prihvatili moj rad, slušaju me i sada su nagrađeni. Kada stigao ovdje atmosfera je bila loša, sada je sve drugačije, igrači, navijači, svi daju svoj doprinos. Ja sam posebno sretan, sretan zbog navijača, jer ne postižemo u svakoj utakmici pet golova. Moramo uživati u ovoj pobjedi koja nam daju nadu za budućnosti, ali i zadržati poniznost. Prerano je pričati o ambicijama, znam da prije početka sezone nisu bile vezane u borbu za opstanak ali klub se našao u takvoj situaciji. Sada nas čeka teška utakmica protiv Rennesa, nastavljamo se boriti. Iako se Guingamp postavio dobro mi smo uspjeli nametnuti svoj ritam, imali smo jako puno igrača u završnici akcija", pričao je popularni Vaha nakon utakmice, te se dotakao prvog strijelca Argentinca Emiliana Sale.

"Kada vidite Salu koji se bori za svaku loptu, kada vidite njegov doprinos morate biti sretni. Nadam se da će me prestići", u svom stilu je Halilhodžić prokomentarao igre 28-godišnjeg Argentinca koji u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi.


Do dolaska Vahida Halilhodžića, Sala je u sedam utakmica postigao četiri gola, dok je posljednjih pet utakmica (prvenstvo i Kup) zabio čak sedam.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close